Şehit ve gazi yakınları için düzenleme

Şehit ve gazi yakınları için düzenleme -AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti


SİVAS (A.A) - AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
     AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru ile derneği ziyaret eden Bilgin, dernek başkanı Mustafa Hızal ve şehit yakınlarıyla bir süre görüştü.
     Şehit aileleri ve yakınlarının istek ve taleplerini dinleyen milletvekili Bilgin, ziyaretlerinin amacının şehit yakınlarının taleplerini ilgili yerlere iletmek olduğunu belirtti. Bilgin, şunları kaydetti:
     Şehitlerimiz oluyor onlara Allahtan rahmet diliyorum. Bunlar arzu etmediğimiz olaylar olmakla birlikte maalesef oluyor. Bize de düşen burada en azından şehitlerimizin geride kalanlarının, yakınlarının acılarını bir nebze olsun dindirebilecek yasal düzenlemeler yapmaktı. Hükümetimizden gelen bir tasarı meclisimizin gündemine geldi. Normal şartlarda Ekim ayında gelecek bir tasarıyı Başbakanımızın talimatıyla, diğer partilerinde uzlaşmasıyla çıkardık. Önemli düzenlemeler var. Şehitlerimizin, gazilerimizin geride bıraktıkları yakınlarının acısını bir nebze hafifletebilirsek ne mutlu bize. İnşallah bu yasayla birlikte ortaya çıkan yeni durum herkesi bir nebze olsun rahatlatır diyorum.
     Hızal ise şehit aileleri ve gazilerin özlük haklarının genişletilmesine yönelik yapılan düzenlemelerden dolayı Bilgine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Muzaffer Akyüz
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Şehit ve gazi yakınları için düzenleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER