Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Şehit Piyade Onbaşı Güleçin cenazesi, İznikte toprağa verildi


BURSA (A.A) - Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit düşen Piyade Onbaşı Süleyman Güleçin cenazesi, memleketi İznikte toprağa verildi.
     Şehit Güleçin Türk bayrağına sarılı cenazesi, Yenişehir Havaalanından alınarak, İznikin Müşküle köyündeki baba evine getirildi. Naaşın eve getirildiği sırada anne Canan Güleç ve vatandaşlar uzun süre gözyaşı döktü. Bu sırada şehidin kardeşi Güleç Güleç, ailesinden teröristleri sevindirmeyin diyerek ağlamamalarını istedi.
     Daha sonra Müşküle Köyü Camisinde şehit Güleç için cenaze namazı kılındı. Cenaze töreninde şehidin annesi Canan Güleç, babası Halil Güleç, amcası Süleyman Güleç, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Bursa Valisi Şahabettin Harput, ayakta güçlükle duran baba Halil Güleçi elinden tutarak teskin etmeye çalıştı.
     Şehit Güleçin cenazesi, kılınan namazın ardından asker arkadaşları ve vatandaşların omuzlarında taşındığı köy mezarlığında toprağa verildi.
     Törene katılan çok sayıda vatandaş, sloganlarla terör örgütünü lanetledi.
     Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, AK Parti Bursa milletvekilleri Mustafa Öztürk, Hakan Çavuşoğlu, İsmet Su, CHP Bursa milletvekilleri Sena Kaleli, İlhan Demiröz, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy da katıldı.
    
     Muhabir: Ali Atmaca / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER