Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Afyonkarahisarda mühimmat deposundaki patlamada şehit olan er Abdullah Tokgözün cenazesi Konyada toprağa verildi


KONYA (A.A) - Ayfonkarahisarda mühimmat deposundaki patlamada şehit olan er Abdullah Tokgözün cenazesi Konyada toprağa verildi.
     Tokgözün cenazesi, Türk Hava Kuvvetlerine ait uçakla, Konya Havaalanına getirildi. Daha sonra şehidin cenazesi, çok sayıda aracın katıldığı konvoyla Bosna Hersek Mahallesindeki Türk bayraklarıyla donatılan baba ocağına ulaştırıldı.
     Burada baba Faruk Tokgöz, oğlu için helallik istedi. Tokgözün cenazesi ardından Mürşit Pınar Camisine götürüldü. Baba Faruk Tokgöz, burada oğlunun fotoğrafını ve Türk bayrağına sarılı tabutunu öptü.
     Öğle namazının ardından İl Müftüsü Şükrü Özbuğday cenaze namazını kıldırdı. Bir süre top arabasında taşınan şehidin cenazesini, vatandaşlar tekbirler eşliğinde omuzlarına aldı.
     Daha sonra şehit Tokgözün cenazesi, Konya Şehitliğinde toprağa verildi.
     Törene, şehidin yakınları, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Garnizon Komutanı ve 3. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Yılmaz Özkaya, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Şafak Erkoç, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, siyasi parti temsilcileri ile askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir : Metin Bolat / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER