Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Şehit Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetinin cenazesi memleketi Turgutluya getirildi


MANİSA (A.A) - Siirtin Pervari İlçesi kırsalında askeri sevkıyat sırasında helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetinin cenazesi Turgutluya getirildi.
     Şehit Pilot Yüzbaşı Çetinin cenazesi Diyarbakırda yapılan törenin ardından havayoluyla getirildiği İzmir Menderes Havaalanından yakınları ve askeri erkan tarafından karşılanarak karayolu ile Turgutluya ulaştırıldı.
     Çetinin cenazesi Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Tarık Ercan, Belediye Başkanı Serhat Orhan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Levent Türker, İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen, babası Abdullah Çetin ile vatandaşlar tarafından karşılandı. Karşılamaya şehidin Ankara Kara Havacılık Komutanlığından çok sayıda mesai arkadaşı da katıldı.
     Şehidin naaşı Turgutlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı sırada akrabalarından fenalık geçirenler oldu.
     Cenazeyi karşılayanlar, Şehidin naaşı morga götürüldükten sonra baba evinde taziyede bulundu.
     Şehit Çetinin cenazesi yarın Turgutlu Pazar Camiinde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından belediye şehitliğinde toprağa verilecek.
     Bu arada, Turgutlu Belediyesince cenazenin geçeceği güzergahta bulunan ev ve işyerlerine asmak üzere vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER