Şemdinlide rafting heyecanı

Şemdinlide rafting heyecanı


HAKKARİ (A.A) - Şemdinli Kaymakamlığının Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırladığı rafting kursu büyük ilgi görüyor.
     Konuyla ilgili bilgi veren Şemdinli Kaymakamı Cengiz Erdem, SODES kapsamında hazırladıkları ve yaşama geçirdikleri rafting kursuna, bölgedeki gençlerin büyük ilgi gösterdiğini söyledi.
     Erdem, şöyle konuştu:
     Pesan Çayının Tekeli köyü yolu üzerindeki balık çiftliğinden başlayan parkur, ilçe girişindeki futbol sahasının karşısında son bulmakta. Kurs kapsamında dere yatağı temizlenerek yaklaşık 15 kilometrelik parkur, rafting için uygun hale getirildi. Projede yer alan gençler de bu yenilikten son derece memnun olduklarını, böyle bir doğa ve adrenalin sporuyla Şemdinli de tanışmaktan son derece hoşnut olduklarını belirtti. Şemdinlinin son zamanlarda terörle anılan imajına, bu kareler çok güzel bir cevaptır. Bu kareler Şemdinlide hayatın devam ettiğinin göstergesi. Şemdinliyi buna benzer güzel karelerle gündemde tutmak ve tanıtmak istiyoruz. Yeniliklerimiz SODES projeleriyle devam edecek.
    
     Muhabir: Şemdinli / Necat Hasar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Şemdinlide rafting heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER