Şemdinlideki patlama

Şemdinlideki patlama -Emniyet Genel Müdürlüğünden gelen heyet, Demircan ailesine taziye ziyaretinde bulundu -Baba Fethi Demircan: Bunu yapan kardeşim olsa bile Allah belasını versin. Allah kimseye bu acıyı göstermesin


HAKKARİ (A.A) - Emniyet Genel Müdürlüğünden gelen bir heyet, Şemdinli Kaymakamı Cengiz Erdem ile birlikte, ilçedeki patlamada hayatını kaybeden Farıs Demircanın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat, Terörle Mücadele, Asayiş ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığından gelen heyet, Kaymakam Erdem ile birlikte, ilçe merkezinde devriye görevi yapan polis aracının, düğün yapılan bir alanın yakınından geçişi sırasında başka bir araçta meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden 11 yaşındaki Farıs Demircanın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     Ziyarette Yasin-i Şerif okunması sonrası heyet, baba Fethi Demircana başsağlığı diledi ve bir süre sohbet etti.
     Oğlunu kendisinden ayıran patlamayla ilgili duygularını Kürtçe dile getiren baba Demircan, Kim bunu yaptıysa Allah kabul etmesin. Benim ciğerim yandı. Bunu yapan kardeşim olsa bile Allah belasını versin. Allah kimseye bu acıyı göstermesin dedi.
     Taziye ziyaretinin ardından saldırının yapıldığı yerde incelemede bulunan heyet, kaymakamlıktaki görüşme sonrası Hakkariye hareket etti.
    
     Muhabir: Yakup Bay / Sıtkı Yıldız / Berin Arslan Çetin
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Şemdinlideki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER