SERKAdan ücretsiz Uygulamalı Girişimcilik eğitimi

SERKAdan ücretsiz Uygulamalı Girişimcilik eğitimi


KARS (A.A) - Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecek.
     SERKAdan yapılan yazılı açıklamada, KOSGEB işbirliğiyle girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcilerin kuracakları işletmelerin başarı düzeylerini arttırmak amacıyla düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için başvuruların başladığı belirtildi.
     Eğitimlerin Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır ile bağlı ilçelerinde düzenleneceği vurgulanan açıklamada, 70 saat ücretsiz olarak verilecek olan eğitimlere katılanlar girişimcilik desteği için KOSGEBe başvuru hakkı kazanacak ve başarılı bulunan girişimcilere 30 bin liraya kadar hibe, 70 bin liraya kadar da faizsiz kredi verilecek ifadeleri kullanıldı.
     Açıklamada, şöyle denildi:
     Eğitimlerde katılımcılara, girişimcilik niteliklerinin sınanması, iş fikirlerinin geliştirilmesi, yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve öğeleri, pazar araştırması, pazarlama, üretim, yönetim, finansal planlar, iş planının yazılması ve sunumu konularında bilgiler verilecek. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine başvuruda bulunmak isteyen girişimci adayları, başvurular hakkındaki detaylı bilgileri www.serka.org.tr adresinden öğrenebilecekler.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber SERKAdan ücretsiz Uygulamalı Girişimcilik eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER