Servis minibüsünün çarptığı yüksekokul öğrencisinin ölümü

Servis minibüsünün çarptığı yüksekokul öğrencisinin ölümü -OMÜ Samsun Sağlık Yüksekokulu hemşirelik bölümü öğrencisi genç kız için yüksekokul binası önünde tören düzenlendi


SAMSUN (A.A) - Samsunun Atakum ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken servis minibüsünün çarptığı yüksekokul öğrencisi Özen Arslan (20) için, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) tören düzenlendi.
     OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınan Arslanın cenazesi OMÜ Kurupelit Kampüsündeki Samsun Sağlık Yüksekokulu önüne getirildi.
     Buradaki törene, Arslanın yakınları, OMÜ Rektör yardımcıları Prof. Dr. Mahmut Aydın, Prof. Dr. Halis Ölmez, OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk, OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Şahinoğlu, OMÜ Samsun Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yüksel Kesim ile çok sayıda öğretim üyesi ve Arslanın arkadaşları katıldı.
     Törende bir konuşma yapan Yüksekokul Müdürü Kesim, Hepimizin başı sağ olsun. Özen aynı zamanda bizim öğrenci şehidimiz, eğitim şehidimiz... Taktiri ilahi. Eğitim için buradaydı ve insanlara sağlık hizmeti sunmak için, staj görmek için hastaneye giderken kaza geçirdi, hayatını kaybetti dedi.
     OMÜ Rektör Yardımcısı Aydın ise Söylenecek çok fazla bir şey yok. Öğrencimiz, eğitim şehidimiz daha hayatın başındayken aramızdan ayrıldı. Hepimizin başı sağ olsun diye konuştu.
     Törende Arslanın yakınlarının göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.
     Arslanın babası Ramazan Arslanın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde olduğu için Samsundaki törene katılamadığı ve Ankaraya gideceği, anne Zeliha Arslanın ise kızının ölüm haberi üzerine fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Cenazeyi Arslanın erkek kardeşi Orhan Arslan ile yakını Özcan Önal Ankaraya götürmek üzere teslim aldı.
     Arslanın cenazesi OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesine ait ambulansla Ankaraya gönderildi.
     OMÜ Samsun Sağlık Yüksekokulu hemşirelik bölümü 3. sınıf öğrencisi Arslana, Atakum ilçesi Atakent Mahallesinde kaldığı öğrenci yurdundan yolun karşısına geçmek isterken Kamil Şentürkün kullandığı 55 C 0395 plakalı servis minibüsü çarpmış, Arslan olay yerinde yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: Mehmet Kumcağız / Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Servis minibüsünün çarptığı yüksekokul öğrencisinin... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER