Sevgilisini öldürdüğü öne sürülen sanık

Sevgilisini öldürdüğü öne sürülen sanık -Konyada kasten adam öldürme suçundan yargılanan sanık ilk kez hakim karşısına çıktı -Sanık Mustafa Ç: Olayı gerçekleştirdikten sonra evdeki çocukların psikolojisi bozulmasın diye, sevgil


KONYA (A.A) - Konyada sevgilisi olan kadını boğarak öldüren sanık, kasten adam öldürme suçundan ilk kez hakim karşısına çıktı.
     Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen cinayet duruşmasına, tutuklu sanık Mustafa Ç. (25) ile taraf avukatları katıldı.
     İlk kez hakim karşısına çıkan Mustafa Ç, savunmasında sevgilisi olan Emel Sayının (33) evinde çoğu zaman kaldığını söyledi.
     Emel Sayın ile farklı tarihlerde gerçekleşen olaylardan dolayı adliyede davaları bulunduğunu ifade eden Mustafa Ç, olay günü Sayını işten aldığını dile getirdi.
     Birlikte Sayının evine gittiklerini, sonra da evde olan çocuklardan birini yanlarına alarak alışverişe çıktıklarını belirten Mustafa Ç, şunları kaydetti:
     Eve döndüğümüzde televizyon izledik. Sonra ayrı odalara geçtik. Gece yarısı Emel yanıma geldi. İlişkiye girdik. Sabaha kadar sohbet ettik. Emele eskiden birlikte yaşadığı eski sevgilisinin eve gelmemesini söyledim. Bu yüzden tartışmaya başladık. Üzerine çıkıp boğazını sıktım. Uyandırmaya çalıştım. Sonra öldüğünü anladım. Olayı gerçekleştirdikten sonra evdeki çocukların psikolojisi bozulmasın diye, sevgilimin eskiden birlikte yaşadığı kişiyi arayıp durumu bildirdim. Çocukları almasını istedim. Ayrıca çıplak olan Emele kıyafetlerini giydirdim. Namahrem olduğu için kimsenin böyle görmesini istemedim.
     Şahit olarak dinlenen Sayının önceden birlikte yaşadığı eski sevgilisi Aziz G. ise olay günü Mustafa Çnin kendisini aradığını doğruladı.
     Mustafa Çnin telefonda Emel hakkın rahmetine kavuştu. Gel çocukları buradan al dediğini anlatan Aziz G, sanığın olaydan önce de sürekli kendisini çeşitli nedenlerden dolayı tehdit ettiğini aktardı.
     Duruşma eksik hususların giderilmesi için ertelendi.
     Merkez Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesindeki evinde eşinden boşandığı için 2 çocuğuyla yaşayan Emel Sayın, geçen yıl 9 Aralıkta evinde ölü bulunmuştu. Genç kadının yapılan otopsisinde boğularak öldürüldüğü ortaya çıkmış, cinayet zanlısı sevgilisi Mustafa Ç. gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Sevgilisini öldürdüğü öne sürülen sanık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER