Seydişehirde Mental Aritmetik Kursu açılacak

Seydişehirde Mental Aritmetik Kursu açılacak


KONYA (A.A) - Eğitimci, kişisel gelişim çalışmaları ile tanınan Ziya Baran, Seydişehirde Mental Aritmetik Kursu açacak.
     Baran, gazetecilere yaptığı yaptığı açıklama, öğrencilerin sınavlarda en büyük sorununun süre yetiştirememe, dikkat toparlayamama gibi birçok sorunu olduğunu söyledi.
     Bu gibi sorunlara çözüm getirmek için çalışmalar yaptığını belirten Baran, dünya ve Türkiyede yapılan çalışmalarda, bir çocuğun beyninin 12 yaşına kadar geliştiğini ifade etti.
     Türkiyede çocukların, okumayı ve matematiği sevemediğinin bir gerçek olduğunu aktaran Baran, şunları kaydetti:
     Bugün dünyada ve Türkiyede yoğun bir şekilde uygulaması başlayan 5-12 yaş arası öğrencilere Mental Aritmetik kurslarını vererek dört işlemi zihinden yapma çalışması yapacağız. Yani babasının makine ile yaptığı işlemi zihinden aynı sürede 7-8-9 yaşlarında çocuklarımız yapabilecek. Ayrıca, dakikada 150 kelime okuyan bir çocuk 2 aylık bir kursun sonunda 400-500 kelime okuyabilecek. Hızlı Okuma ve Hafıza Geliştirme Kurslarımız bunu sağlayacak. Bu kurslar yetişkinler dahil her yaş grubuna yapılabilecek. Liderlik Eğitimi kurslarımızla da çocuklarımızın motivasyon ve kendine güven duymasını sağlayacağız. Bu kursumuz yukarıdaki kursları alan her öğrenciye ücretsiz verilecektir.
     Baran, Mental Aritmetik Kursunun 25 Kasımda başlayacağını bildirdi.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap / İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Seydişehirde Mental Aritmetik Kursu açılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER