Seydişehir Belediyesi Kasım ayı olağan Meclis

Seydişehir Belediyesi Kasım ayı olağan Meclis toplantısı


KONYA (A.A) - Seydişehir Belediyesi, Kasım ayı olağan Meclis toplantısı yapıldı.
     Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, toplantıda yaptığı konuşmada her zaman vatandaşın yanında olduklarını söyledi.
     Seydişehir Belediyesi 2013 hizmet tarifelerini vatandaşları düşünerek asgari düzeyde yaptıklarını aktaran Çat, şunları kaydetti:
     Vatandaşımızın yükünü hafifleterek yanlarında olduğumuzu hissettirerek halkımıza destek olmayı arzu ettik. Belediye bütçesinden feragat edip hizmet tarifelerini sadece yüzde 10 düzeyinde bir artışla sınırlandırdık. Bu uygulama ile Belediye olarak, halkımızın her geçen gün artarak yaşadığı sıkıntılara ve ağır yaşam koşullarına verdiği mücadeleye bir nebze de olsa çare olmayı arzu ettik.
     Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalıştıklarını aktaran Çat, Minimum maliyetle maksimum hizmetler sunmayı düstur edindik. Bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Planladığımız yeni projelerimizle Seydişehir halkının mutlu, huzurlu, güvenli ve refah içinde yaşamaları için objektif, homojen ve doğru hizmetleri vermeyi sürdüreceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap / İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Seydişehir Belediyesi Kasım ayı olağan Meclis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER