Şeymanur Kocadan ikinci Türkiye rekoru

Şeymanur Kocadan ikinci Türkiye rekoru -Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aslan: Katıldığı müsabakalarda yeni rekorlar kıran tüm sporcularımızı kutluyorum


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, katıldıkları tüm müsabakalardan yeni rekorlarla dönen sporcuları kutladığını bildirdi.
     Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, Atıcılık ve Avcılık Federasyon Başkanlığının 2013 faaliyet programında yer alan ve Antalyanın Alanya ilçesinde yapılan Havalı Silahlar Kış Kupasında yıldız bayanlar havalı tüfek disiplininde Şeymanur Kocanın 382 puan atarak yeni bir Türkiye rekoru daha kırdığını belirtti.
     Türkiye rekorunu ikinci kez Gümüşhaneye getiren Şeymanur Kocayı aldığı bu başarıdan dolayı kutladığını ifade eden Aslan, şunları kaydetti:
     Genç erkekler havalı tüfek disiplininde milli sporcumuz Mehmet Abiş de toplamda 449 sporcunun katıldığı yarışmada 581 puanla ilk sekize girerek finale kaldı. Bu sonuçlara göre sporcularımız Şeymanur Koca ve Mehmet Abiş, 18-25 Şubat tarihlerinde Ankarada yapılacak milli takım kampına katılacak. Danimarkanın Odense kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonasına ilimizi ve ülkemizi temsilen katılacak her iki sporcumuzun da başarılı sonuçlarla ülkemize döneceklerine inanıyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Şeymanur Kocadan ikinci Türkiye rekoru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER