SGKda vatandaşlara güler yüzlü karşılama

SGKda vatandaşlara güler yüzlü karşılama


SAKARYA (A.A) - Sakaryada Sosyal Güvenlik Kurumunda (SGK) yapılan yeni bir düzenleme ile kuruma gelen vatandaşlar güler yüzlü hostesler tarafından karşılanarak ilgili servislere kadar kendilerine nezaret ediliyor.
     Uygulama ile ilgili AA muhabirinin sorularını yanıtlayan SGK İl Müdürü Nurten Canbazoğlu, hizmet binasında 200 odanın bulunduğunu ve vatandaşların, işiyle ilgili servisleri arayıp bulmasının beraberinde bazı sorunlar getirdiğini söyledi.
     Kurum olarak vatandaşlara en iyi hizmet sunmanın gayreti içinde olduklarını belirten Canbazoğlu, Bizlerde kurum olarak almış olduğumuz yeni önlemlerle vatandaşlarımız ellerinde evraklar ile salonlar ve servisler arasında dolaşmayacaklar. Danışmada bulunan 2 şef arkadaşımızın kontrolünde hizmet veren güler yüzlü hostes kızlarımızın nezaretinde ilgili servislere kadar gönderilip işlerinin en hızlı şekilde görülmesi sağlanacaktır şeklinde konuştu.
     Canbazoğlu, engelli vatandaşların veya ilk defa kuruma gelenlerin servisler arasında yaşadığı sıkıntıları gidermek, çözüm bekleyen işleri de en kısa sürede sonuçlandırmayı amaçladıklarını söyledi. Kuruma gelen tüm vatandaşların özel misafirleri olduğunu belirten Canbazoğlu, Vatandaşlarımızı en iyi şekilde ağırlamak ve işlerini hallettikten sonra mutlu, güler yüzlü göndermek bizlerin asli görevidir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Erol Ulu - Enes Duran
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber SGKda vatandaşlara güler yüzlü karşılama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER