Shopping Festte Tarkan ve Emre Aydın

Shopping Festte Tarkan ve Emre Aydın konseri


ANKARA (A.A) - Ankara Shopping Fest kapsamında Tarkan ve Emre Aydın konser verdi.
     Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, gündüz büyük indirimlerle alışverişin tadını çıkaran başkentlilerin, geceleri de yorgunluklarını konserlerle çıkarmaya başladığı belirtildi. Bu yazki konserler serisinin ilki olan Fanta Gençlik Festivalinde, Emre Aydın ve Tarkan Hipodromda sahne aldı.
     Açıklamaya göre Aydın, yaklaşık 1 saat süren konserin sonunda Ankaralılara teşekkür ederek, Sizinle birlikte olmak her zaman olduğu gibi yine çok keyifliydi dedi.
     Tarkan ise sahneye başkentlilerin coşkulu tezahüratları eşliğinde çıktı. Işık ve lazer şovu eşliğinde şarkılarını seslendiren Tarkan, yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı.
     Açıklamada, konserlerin, Ankarayı bu ay boyunca eğlencenin de başkenti yapacağı belirtildi.
     Festival kapsamındaki konserlerin 10 Haziranda Ankamallde Ruslana, 11 Haziranda Etimesgutta Orhan Ölmez, 12 Haziranda Demetevlerde Alişan, 13 Haziranda Bahçelievlerde Halil Sezai, 14 Haziranda Mamakta Kutsi, 15 Haziranda Park Caddesinde Manga, 16 Haziranda Gençlik Parkında Sami Yusuf, 19 Haziranda Nata Vegada Hadise, 20 Haziranda Armadada Bengü ile devam edeceği, 22 Haziranda Hipodrumda başlayacak Büyük Ankara Festivali boyunca da ünlü sanatçıların Başkentliler ile buluşacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Ali Hakan Der
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Shopping Festte Tarkan ve Emre Aydın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER