Siirtte şehit aileleri ve gazilere iftar

Siirtte şehit aileleri ve gazilere iftar


SİİRT (A.A) - Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığının şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdiği bildirildi.
     Valilikten yapılan açıklamada, Orduevindeki iftar yemeğine Vali Ahmet Aydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Okay, vali yardımcıları Erkan Kalender, Mustafa Pala, Emniyet Müdürü Recep Güven, Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli ve Müftü Faruk Arvasın da katıldığı belirtildi.
     Vali Aydının burada yaptığı konuşmada, şehitliğin, peygamberlik mertebesinden sonra gelen ve dünya hayatında kazanabilinecek en yüksek mertebe olduğunu anlattığı ifade edildi.
     Açıklamada, Tuğgeneral Ekenin de Bu cennet ülkemizde, insanlar hür ve huzur içerisinde yaşayabiliyorsa, bu mübarek günlerde ibadetlerini huzur ve güven içinde yapabiliyorlarsa, bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz. Sizler bu vatanı canlarınız ve kanlarınız pahasına korudunuz. Ülkemizi bölmek, huzurumuzu bozmak için çoluk çocuk demeden masum insanların canına kasteden caniler yine faaliyetlerine devam etmekteler. Polisimiz, jandarmamız ve kahraman köy korucularımız ve komuta etmekten gurur duyduğum 3. Komando Tugay Komutanlığının tüm personelleri bu canilere dur demek için sizler gibi canını ve kanını vermeye hazırdır dediği kaydedildi.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / İbrahim Yakut
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirtte şehit aileleri ve gazilere iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER