Siirtspor Kulüp Başkanı Kurtuluş

Siirtspor Kulüp Başkanı Kurtuluş taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi


SİİRT (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. grup takımlarından Siirtspor Kulüp Başkanı Mahmut Kurtuluş taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi.
     Kurtuluş yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda karşılaştıkları Fatih Karagümrükspor karşısında en az bir puan almayı hedefleyerek çıktıklarını ancak takımın oyun disiplinini kaybetmesi sonucu bunu gerçekleştiremediklerini ve mağlup olduklarını söyledi.
     Ligin başlamasına bir hafta kala takımın yöneticisiz kaldığını belirten Kurtuluş, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Çok kısa bir sürede bir takım oluşturulmaya çalışıldı. Sürenin azlığının yanı sıra, bütçede yeterli değildi. Yönetim olarak liglerin başlamasından sonra göreve geldik. Bu şartlarla takımda daha taşlar yerine oturmadı. Teknik heyet ve futbolculara güveniyoruz. Ancak hazırlıklarını tam yapamamış bir takıma sahibiz. O nedenle biraz sabır gerekiyor. En kısa zamanda takım toparlanacaktır. Fatih Karagümrükspor maçından en az bir puanla ayrılmayı hedefliyorduk. Fakat maçta bir oyuncumuzun kırmızı kartla oyun dışı kalması oyun disiplinimizi bozdu. Maçtan arzuladığımız puan yada puanları alamadık. Ancak takımımızın en kısa sürede toparlanacağına inanıyorum. Daha ligin başındayız. Taraftarlarımızdan sabırla takımlarını desteklemelerini istiyorum. Taraftarlarımız en kısa sürede güzel oyun oynayan, güzel sonuçlar alan bir Siirtpor izleyeceklerdir
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Aziz Aslan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Siirtspor Kulüp Başkanı Kurtuluş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER