Simav Merkez Erkek Kuran Kursu Yaptırma

Simav Merkez Erkek Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Çakmak: -Harmancık Kuran Kursu binasının yeniden inşası için hayırseverlerden arsa bağışı bekliyoruz


KÜTAHYA (A.A) - Simav Merkez Erkek Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Rıza Çakmak, Yeni bir Kuran Kursu binasının yapımı için hayırseverlerden arsa bağışı bekliyoruz dedi.
     Çakmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Harmancık Kuran Kursunun günün şartlarına artık cevap vermediğini ve bir arsa bağışlanması durumunda, yeniden kurs binası inşa edeceklerini söyledi.
     Erkek öğrenciler için, çağdaş, kullanışlı ve yatılı bir kurs yapmayı planladıklarını ifade eden Çakmak, şöyle konuştu:
     Bu konuda dernek yönetimimiz, Çitgöl yol ayrımı ve panayır alanı arasında veya Çevre karayolu altında hayırseverlerimizden tarla ya da arsa bağışı bekliyoruz. İlçe merkezinde, Kız Kuran Kursunun faaliyete geçirilmesinde de yine hayırseverlerin ve Simav Belediyesinin desteklerini almıştık. Bugüne kadar binlerce hafız yetiştiren ve bir o kadar da çocuğumuza Kuran-ı Kerim okumasını öğreten kursumuzun, belediyemizin desteğiyle tekrar hizmete açmayı düşünüyoruz. Yeni bir Kuran Kursu binasının yapımı için hayırseverlerden arsa bağışı bekliyoruz.
     Çakmak, Cuma Mahallesinde bulunan dernek binalarının halk yararına kullanılabileceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Simav Merkez Erkek Kuran Kursu Yaptırma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER