Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl

Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tosun: -İl genelinde 203 bin kişiye ulaşmaya çalışarak aile içi problemleri yerinde çözeceğiz


SİNOP (A.A) - Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun, İl genelinde 203 bin kişiye ulaşmaya çalışarak aile içi problemleri yerinde çözeceğiz dedi.
     Tosun, yaptığı açıklamada, aile eğitimi ile ilgili çalışma programı çerçevesinde özellikle korumaya muhtaç çocuklar ve kadına yönelik şiddet sorunlarını ele alacaklarını belirtti.
     Çalışmalar kapsamında aile eğitimlerine en kısa sürede başlayacaklarını vurgulayan Tosun, şunları söyledi:
     İl genelinde 203 bin kişiye ulaşmaya çalışarak aile içi problemleri yerinde çözeceğiz. Aile ile ilgili oluşan problemleri yerinde çözmemiz gerekiyor çünkü bütün problemlerin başlangıç yeri ailedir. Biz de bu işe aileden başlayacağız. Öncelik olarak bir ilçe seçerek çalışmalarımıza bu ilçede başlayacağız. Burayı pilot bölge olarak ele alıp çalışma başlatacağız. Daha sonra aynı çalışmaları diğer ilçelerde bulunan ailelere de uygulayacağız. Çalışmalarımızda vatandaşlarla birebir görüşerek aile içerisindeki problemlerin neler olduğunu tespit edeceğiz ve anketler düzenleyip değerlendirmeler yapacağız.
    
     Muhabir: Kenan Türkseven / Anıl Kuru
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER