Sivasta iki ayrı trafik kazası: 7

Sivasta iki ayrı trafik kazası: 7 yaralı


SİVAS (A.A) - Şarkışla ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2si ağır 7 kişi yaralandı.
     Kayseri istikametine seyir halindeki, buğday yüklü, Tolga Özer (18) yönetimindeki 58 HH 529 plakalı traktör ile Onur Sami Turanın (21) kullandığı 38 H 2299 plakalı otomobil, Sivas-Kayseri karayolunun Çatalyol köyü kavşağında çarpıştı.
     Kazada sürücülerden Onur Sami Turan ile yanında bulunan Adalet (52), Pembe (53), Funda (27) ve Elvan Turan (30) yaralandı. Ambulansla Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Elvan Turan, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.
     İkinci trafik kazası ise Sivas-Kayseri karayolunun Şarkışla Dört Yol Kavşağında meydana geldi. Kayseri istikametine giden Ramazan Yılmaz (42) yönetimindeki 68 KF 421 plakalı kamyon ile Mehmet Altunun (25) kullandığı 06 DG 9956 plakalı kapalı kasa kamyonet, kavşakta çarpıştı.
     Kazada, sürücülerden Mehmet Altun ile beraberindeki Nur Ali Yelgel (47) yaralandı. Yaralılar, ambulansla Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Yelgel, CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivasta iki ayrı trafik kazası: 7 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER