Sivassporda Trabzonspor maçı hazırlıkları

Sivassporda Trabzonspor maçı hazırlıkları -İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, futbolculara baklava ikram etti


SİVAS (A.A) - Sivasspor, Spor Toto Süper Ligde Trabzonspor ile hafta sonu sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleşen antrenmana, A2 Milli Takımı kadrosunda yer alan Ziya Erdal, Azerbaycan Milli Takımına çağrılan Cihan Özkara ve Polonya Milli Takımında bulunan Kamil Grosicki ile sakatlığı devam eden Sercan Yıldırım katılmadı.
     Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, çift kale maçla devam etti. Hafif sakatlığı bulunan Adem Koçakın takımdan ayrı çalıştığı idmanda, A2 takımdan Ferhat Oğuz, Bülent Güneş, Çağrı Türk ve Osman Nuri Gürbüz de yer aldı. Teknik direktör Çalımbay, daha önceden A takımla idmanlara çıkan Kaan Kılcı ile diğer genç oyuncuları çift kale maçta izledi.
    
     -Emniyet Müdürü Kızılaydan ziyaret-
    
     Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle kulüp tesislerini ziyaret etti. Kulübün başkanvekili Erdal Sarılar ve bazı yöneticilerle idmanı izleyen Kızılay, futbolculara baklava ikram etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Fenerbahçe galibiyetinden dolayı futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eden Kızılay, Sivassporun ligdeki başarısının, Sivasın birlik ve beraberliği için önemli olduğuna inanıyoruz. Sizler Sivası temsil ediyorsunuz ve bizim temsil gücümüzsünüz. Başarılarınızın devamını diliyorum dedi.
    
     -Polonyalı forvet Piechin görüşleri-
    
     Sivassporun devre arasında kadrosuna kattığı Polonyalı forvet Arkadiusz Piech, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçının kendileri açısından önemli olduğunu söyledi.
     Piech, Puanlara ihtiyacımız var. Bu maç zor olacak. Trabzonspor maçında forma şansı bulursam bunu en iyi şekilde değerlendirip, herkesi memnun etmeye çalışacağım dedi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivassporda Trabzonspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER