Sivasspor, Fenerbahçe maçlarına odaklandı

Sivasspor, Fenerbahçe maçlarına odaklandı -Ligde Mersin İdmanyurdu karşısında sezonun en farklı yenilgisini alan kırmızı-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası ve ligde Fenerbahçe ile iki önemli maça çıkacak


SİVAS (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Mersin İdmanyurduna yenilen Sivasspor, Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası ve ligde yapacağı maçlara odaklandı.
     Ligde dün deplasmanda Mersin İdmanyurduna 3-0 mağlup olan ve sezonun en farklı yenilgisini alan kırmızı-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupasında ve ligde Fenerbahçe ile iki önemli maça çıkacak.
     Ziraat Türkiye Kupasında (A) Grubunda mücadele eden ve geride kalan 4 maçta topladığı 7 puanla grupta iddialı konumda bulunan Sivassspor, çarşamba günü Fenerbahçeyi konuk edecek. Kırmızı-beyazlılar, gruptan çıkmayı garantileyen güçlü rakibini yenerek, taraftarına kupada yarı final sevinci yaşatmak istiyor. Sivasspor, bu maçtan 4 gün sonra 3 Şubat Pazar günü ligde rakibine konuk olacak.
    
     -Son 6 maçta 1 galibiyet-
    
     Sivasspor Spor Toto Süper Ligde son 6 maçta sadece 1 kez galibiyet sevinci yaşadı. Bu maçlardan 4ünde yenilen kırmızı-beyazlı ekip, 1 maçtan da beraberlikle ayrıldı.
     Ligin 14. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespora 2-0, 15. haftasında sahasında Galatasaraya 3-1, 16. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspora 1-0 kaybeden kırmızı-beyazlılar, devreyi evindeki 3-1lik Sanica Boru Elazığspor galibiyetiyle kapattı. İkinci yarıya da puan kayıplarıyla başlayan Sivasspor, geçen haftaki 0-0lık Gaziantespor beraberliğinin ardından dün de deplasmanda Mersin İdmanyurduna 3-0 yenildi.
     Kırmızı-beyazlılar, bu skorla sezonun en farklı mağlubiyetini aldı.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivasspor, Fenerbahçe maçlarına odaklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER