Sivasspor, Geredede kampa girdi

Sivasspor, Geredede kampa girdi -Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: 2 forvet ve bir orta saha oyuncusu almayı planlıyoruz. Bunun yanında alternatif olarak belki bir de kaleci alabiliriz


BOLU (A.A) - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2 forvet ve bir orta saha oyuncusu almayı planlıyoruz. Bunun yanında alternatif olarak belki bir de kaleci alabiliriz dedi.
     Sivasspor 15 gün sürecek olan kamp çalışmalarına Bolunun Gerede ilçesindeki bir otelde, Teknik Direktör Rıza Çalımbay başkanlığında 40 kişilik bir ekiple başladı.
     Kampın ilk gününde düz koşu ve açma-germe çalışmaları yapan Sivassporlu futbolcular, kamp süresince yeni sezona hazırlanmak için yoğun bir çalışma yapacak.
     Gerededeki kamp hakkında basın mensuplarına bilgi veren Çalımbay, 1 Temmuz itibari ile kamp çalışmalarına iyi bir ortamda başladıklarını ifade etti.
     Diğer taraftan kampa 40 kişilik bir kadroyla katıldıklarını belirten Çalımbay, 2 forvet ve bir orta saha oyuncusu transfer etmeyi planlıyoruz. Bunun yanında alternatif olarak belki bir de kaleci alabiliriz. Yönetimimiz, transfer konusunda gayretli ve bu konuda yönetiminden her türlü desteği alıyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz - Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sivasspor, Geredede kampa girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER