Sivrihisardan kısa kısa

Sivrihisardan kısa kısa -Taşımalı eğitimde görevli araç sürücülerine seminer


ESKİŞEHİR (A.A) - Sivrihisar ilçesinde, taşımalı eğitim kapsamında öğrenci nakli yapan servis sürücülerine seminer verildi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Nurbiye Gülerce Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğü tarafından öğrencilerin taşıma durumlarıyla ilgili aksaklıklar ve bilinmeyen konular hakkında verilen seminer, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
     Seminere katılan sürücüler, hizmet içi eğitim çalışmalarının kendileri bakımından çok yararlı geçtiğini ve sorumluluklarını bilmeleri bakımından gerekli olduğunu ifade ederek, semineri düzenleyenlere teşekkür etti.
    
     -Öğrenme Şenlikleri protokolü imzalandı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Sivrihisar ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce farklı öğrenim ve yaş seviyesindeki bireylerin istihdam edilebilirliklerini ve sosyo-kültürel gelişimlerini sağlamak amacıyla organize edilen Öğrenme Şenlikleri için protokol imzalandı.
     Belediye, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü ile Has Tavuk Bölge Müdürlükleri tarafından imzalanan protokol kapsamında yarıyıl tatilinde çeşitli etkinlikler yapılacak.
    
     Muhabir: Aydoğan Altın
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Sivrihisardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER