Spikerin kızı canlı yayına girince

Spikerin kızı canlı yayına girince -Adıyamanda yerel bir televizyonda spikerin canlı yayında ana haber bültenini sunduğu stüdyoya giren kızı, annesine zor anlar yaşattı -Spiker Filiz Ertaş: Kaş, göz işareti yaptım ama anlamadı.


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda yerel bir televizyonda, spikerin canlı yayında ana haber bültenini sunduğu stüdyoya giren kızı, annesine zor anlar yaşattı.
     Adıyamanda yayın yapan Mercan TVde ana haberleri sunan spiker Filiz Ertaş, 2 çocuğu yayın konuğu olarak aldı. Spiker Ertaş, canlı yayında çocuklarla sohbet ederken stüdyoya aniden 5 yaşındaki kızı Ece de girdi. Annesinin bacaklarına sarılan Ece, kamera arkasındaki görevlilerin uyarısı sonrasında masanın altına girdi.
     Konuklarına teşekkür eden Ertaş, başka bir habere geçerek, durumu kurtardı.
     Yaşadıklarını AA muhabirine anlatan Ertaş, programa devam ederken kızını kapıda gördüğünü belirterek, Kaş, göz işareti yaptım ama anlamadı. Geldi bacağıma sarıldı. O anda farklı bir duyguydu. Ne yapacağımı şaşırdım zaten. Sonuçta 2 tane konuk almışım. O da arada kaynar diye düşündüm ama kaynamamış dedi.
     Kızı canlı yayına girdiği sırada ona hiç bakmamayı ve yönelmemeyi tercih ettiğini ifade eden Ertaş, şunları anlattı:
     Konuklarıma teşekkür ettim ve hemen VTRye geçtik. Arka tarafta arkadaşlar Eceyi uyarınca o da hemen masanın altına girdi. Bu şekilde kurtarmaya çalıştım ama kurtaramamışım. Zaten onun merakı var. Ben haberlere hazırlanırken Sayın seyirciler bugün burada böyle oldu diye benden duyduklarının sunuşlarını yapmaya çalışıyor. Programdan sonra kendisine neden yaptın- diye sordum. Ben senin programda olduğunu bilmiyordum dedi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Spikerin kızı canlı yayına girince Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER