Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup -Anadolu Selçukluspor Başkanı Yılmaz: -Konya Torku Şekerspor Futbol Kulübünün tüm haklarıyla Torku Konyaspora devredilmesi, Konya futbolu adına büyük bir kazanç olacaktır


KONYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçukluspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, Konya Torku Şekerspor Futbol Kulübünün tüm haklarıyla Torku Konyaspora devredilmesinin Konya futbolu adına büyük bir kazanç olacağını belirtti.
     Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, gerçekleşen birleşmenin Konya şehrinin futbol altyapısı adına yıllardır özlemi çekilen bir birliktelik olduğunu bildirdi.
     Birleşmenin tüm spor otoriteleri tarafından olumlu karşılandığını vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:
     Futbol dünyasına kazandırılacak birçok değerin temellerinin atıldığı bu çalışma gelecekte mutlaka anlaşılacaktır. Atılan bu adımı çok önemsiyor ve camiamızdan alacağımız destekle sağlam zeminler üzerinde daha büyük başarılara imza atabilmeyi umut ediyoruz. Yaşanan birlikteliğin yarınlarda da süreceğine inanıyoruz. Bu oluşumda emeği geçen Konya Şeker A.Ş ve Torku Konyaspor camialarına teşekkür ediyoruz.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER