Spor Toto 2. Lig Play

Spor Toto 2. Lig Play-Off -Yarı final maçında BUGSAŞ Sporu penaltılarda mağlup eden Adana Demirsporda finale yükselmenin sevinci yaşanıyor -Teknik Direktör Albay: Kupayı Adanaya getirmek için elimizden gelenin en iyisini y


ADANA (A.A) - Spor Toto 2. Lig play-off yarı final maçında, normal süresi ve uzatma bölümü 0-0 berabere biten karşılaşmada, BUGSAŞ Sporu penaltı atışlarında mağlup eden Adana Demirsporda finale yükselmenin sevinci yaşanıyor.
     Teknik Direktör Ercan Albay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off yarı final maçında Denizli Atatürk Stadında karşılaştıkları BUGSAŞ Sporu penaltı atışlarında 9-8 yenerek finale adlarını yazdırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.
     Play-offta güçlü takımlarla karşılaştıklarını belirten Albay, yaptıkları tüm maçları kazanarak finale kaldıklarını, finalde de en iyi performansı sergileyeceklerini ifade etti.
     Albay, BUGSAŞ Spor maçında futbolcularının görevlerini yerine getirerek, çok iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:
     İyi bir maç geçti ve yarı finalde BUGSAŞ Sporu penaltı atışlarında 9-8 yenerek finale adımızı yazdırdık. Taraftarlarımız da bizi yalnız bırakmadı. Sonuçta birlikte mücadele veriyoruz. İnşallah kupayı alıp Adanaya döneceğiz. En büyük mutluluğu Adanaya yaşatmak için daha fazlasını yapmak durumundayız. Bunu başaracağımıza inanıyorum.
     Takımda morallerin yerinde olduğunu bildiren Albay, Final maçına odaklandık. Kupayı Adanaya getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız diye konuştu.
     Adana Demirsporun rakibi bugün saat 19.00da Denizli Atatürk Stadında oynanacak Bozüyükspor-Fethiyespor maçı sonucunda belli olacak. Final maçı 31 Mayıs Perşembe günü yapılacak.
     (VOL-İSA)
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Play Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER