Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Tarsus İdmanyurdunun Kartepe kampı 4 Ağustosta başlıyor


MERSİN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdmanyurdunun Kartepe kampı 4 Ağustos cumartesi günü başlıyor.
     Tarsus İdmanyurdu Başkanı İsmail Akdağcık, yeni sezon hazırlıkları başladıklarını ve birinci etap çalışmaların günde çift antrenman yapılarak Tarsusta hazırlandıklarını, sabah ve akşam yaptıkları antrenmanların tempolu ve neşeli geçmekte olduğunu belirtti.
     Tarsus İdmanyurdu tesislerindeki yeni sezon hazırlıklarının 2 Ağustos perşembe günü sabah antrenmanından sonra sona ereceğini ve 2. etap kamp hazırlıklarının 4 Ağustos cumartesi günü Kartepede başlayacağını belirten Başkan Akdağcık, kampın 10 gün süreceğini ifade etti.
     Yaptıkları Yönetim kurulu toplantısında ekonomik sıkıntıların giderilmesi ve çözüm yolları aradıklarını belirten Akdağcık, transferlerin yüzde 80nini tamamladıklarını, 3 veye 4 futbolcuyla görüşmelerini sürdürdüklerini, para buldukları takdirde bu futbolcularla anlaşma sağlayacaklarını sözlerine ekledi.
     Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak ve iyi bir kadro kurmayı hedeflediklerini belirten Akdağcık, içinde bulundukları maddi sorunları aşmayı umduklarını ve bu konuda destek arayışlarını sürdüklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Süleyman Tıraş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER