Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan: Bundan sonra herkes çok daha farklı bir Bozüyükspor seyredecek


BİLECİK (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyüksporda, Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, Bundan sonra herkes çok daha farklı bir Bozüyükspor seyredecek dedi.
     Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu Pendiksporu yendiklerini hatırlatarak, bu müsabakayı çıkış maçı olarak gördüklerini söyledi.
     Daha önce deplasmanda Nazillispora karşı iyi oynadıklarını, ancak galibiyeti kaçırdıklarını dile getiren Özkan, şöyle konuştu:
     Elimizden kaçırdığımız Nazillispor, deplasmanda Bandırmasporu yenebiliyor. Bu da gösteriyor ki, takımlar oturdukça gruptaki dengeler her geçen hafta değişiyor. Takımın oturması, futbolcuların kondisyonlarının iyi bir seviyeye gelmesi anlamında kendimize çıkış olarak Pendikspor maçını görmüştük. Rakibimizi yenerek bu hedefimize ulaştık. Takımımız, Pendikspor karşısında atak bir futbol oynadı. Bundan sonra herkes çok daha farklı bir Bozüyükspor seyredecek. Centilmence oynayan bir takımız. Tüm takımların sahada centilmence bir futbol oynamalarını bekliyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Bozüyükspora maddi ve manevi destek esirgenmediği takdirde takım daha iyi yerlere gelecektir. Taraftarlardan biraz daha özveri, sabır ve destek istiyoruz. Taraftar destek verdikçe futbolculara öz güven geliyor ve daha iyi performans ortaya koyuyorlar.
     Bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kahramanmaraş karşılaşması hazırlıklarına başladıklarını anlatan Özkan, maçtan puan veya puanlarla dönmek istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER