Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Bandırmaspor Basın Sözcüsü Can Gülmezgil: Pendikspor deplasmanından 3 puan bekliyoruz


BALIKESİR (A.A) - Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, Pendikspor maçından 3 puan beklediklerini söyledi.
     Can Gülmezgil, kulübün Bandırma kent içi bürosunda düzenlediği basın toplantısında, 2-0 yenildikleri Nazilli Belediyespor önünde ummadıkları bir mağlubiyet aldıklarını belirtti.
     Futbolun içinde bu sonuçların yaşanabileceğini dile getiren Gülmezgil, Şimdi bu maçı geride bırakarak, hafta sonunda oynayacağımız Pendikspor deplasmanına konsantre olduk. Pendikspor deplasmanından 3 puan bekliyoruz dedi.
     Ligin uzun soluklu olduğunu ifade eden Gülmezgil, şunları kaydetti:
     Daha işin çok başındayız. Taraftarlarımız bize desteklerini esirgemesinler. Biz, şampiyonluk inancımızı yitirmedik. Pendikspor maçı öncesi takımımızda Bülent, Sezai ve Zafer, sakat durumda bulunuyor. Bülent ve Sezainin, Pendikspor maçında forma giyeceğini tahmin ediyoruz. Ancak, sol ayak tarak kemiğinde şişlik bulunan Zaferin, Pendikspor önünde oynaması zor görünüyor.
     Gülmezgil, sezon öncesinde belirledikleri prim sistemine göre iç saha galibiyetlerinde 750, deplasman galibiyetlerinde ise bin 500 lira prim verildiğini, iç saha yenilgilerinde de 750 lira ceza uygulandığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER