Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Balıkesirspor Teknik Direktörü Dilsöz: -Grubun gizli lideriyiz


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Balıkesirsporun teknik direktörü Mesut Dilsöz, grubun gizli lideri olduklarını söyledi.
     Dilsöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonunda Tokatspor deplasmanından 2-0lık galibiyetle dönmenin mutlululuğunu yaşadıklarını belirtti.
     İki hafta üst üste berabere kalmamalarının ardından elde ettikleri güzel galibiyetin takıma iyi geldiğini ifade eden Dilsöz, maçın genelde kendi istedikleri gibi geçtiğini anlattı.
     Daha önce kendi sahalarında hiç puan kaybetmeyen Tokatsporun açık futbolu tercih ettiğini dile getiren Dilsöz, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Onlar da bizi yenmek için oynadılar. Bu da bizim işimizi kolaylaştırdı. Güzel pozisyonlar bulduk, bazılarını kaçırdık ve sahadan 2-0la ayrıldık. Rakip, yan toplardan ve serbest vuruşlardan gol aradı. Biz pozisyon vermeyince aradıklarını bulamadılar. İstediğimiz gibi geçti ve sonuçlandı, sevinçliyiz.
     Grupta 15 puanla üçüncü sıraya yükseldiklerini belirten Dilsöz, Üzerimizdeki iki takımın maç fazlaları var. Grubun gizli lideriyiz. 1 puan önümüzdeki lider Kızılcahamam, önümüzdeki hafta dinleniyor ve biz Altayı yenerek gerçek lider olmak istiyoruz dedi.
     Dilsöz, ara vermeden, hafta içinde yapacakları Ziraat Türkiye Kupası maçı hazırlıklarına başladıklarını vurgulayarak, Ziraat Türkiye Kupasında da ilerleyebildikleri yere kadar gitmeyi hedeflediklerini bildirdi.
     Bu arada, hafta sonundaki antrenmanda sakatlanan Orhan Terzinin arka alt adalesinde yırtık tespit edildiğini belirten Dilsöz, futbolcunun sahalardan 2-3 hafta uzak kalacağını söyledi.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar / Ramazan Demir
     Yayıncı: Kamuran Akkuş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER