Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Sakaryaspor Futbol Şube Sorumlusu Bektaş: -İnşallah iyi bir mücadeleyle Bandırmaspor maçından 3 puan çıkaracağız


SAKARYA (A.A) - Kırmızı Grup takımlarından Sakaryasporun Futbol Şube Sorumlusu Ömer Bektaş, yarın karşılaşacakları Bandırmaspor maçında iyi bir mücadeleyle galip gelmek istediklerini söyledi.
     Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç bir ekibe sahip olduklarını ve başarıya ihtiyaç duyduklarını anlattı.
     Bandırmaspor maçının zor geçeceğine işaret eden Bektaş, Bizden daha kaliteli ve tecrübeli oyuncuları olan bir takım. Bu anlamda her maçta olduğu gibi 3 puan için çıkıp mücadele vereceğiz. Yani çocuklarımızın onlardan aşağı kalır yanı yok. Onlar da biz de 11 kişiyle oynayacağız. İnşallah iyi bir mücadeleyle Bandırmaspor maçından 3 puan çıkaracağız dedi.
     Bektaş, bu maçta gülen taraf olmak istediklerini ve bunun için gereken mücadeleyi de sahaya yansıtacaklarını dile getirdi.
     Bu galibiyete gerçekten çok ihtiyacımız var diyen Bektaş, şunları söyledi:
     Bu çocukların artık ligde hak ettiği yerlere gelmesi lazım. Sezon başından beri bunun için mücadele veriyoruz. Sezon başında takım olarak ligde kalmayı hedeflemiştik. Bu hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Sezon sonunda bunu yerine getirecek çocuklarımız. Ben başaracaklarına inanıyorum ve 3 puanı taraftarımıza hediye edeceğimize inanıyorum. Çok zor maç olacak ama havlu atacak değiliz. Herkes terinin son damlasına kadar galibiyet mücadelesi verecek.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER