Sultanbeylide mahalle toplantıları

Sultanbeylide mahalle toplantıları


İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Abdurrahmangazi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Keskin toplantıda yaptığı konuşmada, görevi süresince hem ilçede hem de mahallelerde hayata geçen çalışmalarını vatandaşların istek ve taleplerine göre yapmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.
     İlçede devam eden projeler hakkında katılımcılara bilgi veren Keskin, Sultanbeylinin yapılan yatırımlarla gelişerek değiştiğini, aslında bu değişim ve gelişme sürecinin TEM bağlantı yolu ile başladığını belirtti.
     Son yıllarda yapılan kamu yatırımları ile ilçe halkına sunulan hizmetlerin kalitesinin artığını vurgulayan Keskin, Hükümet Konağımız daha kaliteli hizmetler ortaya çıkarıyor. Askerlik şubemizin açılmasıyla artık herkes askerlik işlemlerini ilçemizde yapıyor. Yapılan polis merkezleriyle Sultanbeylinin güvenliği arttı. Bunların yanında yeni projelerimiz hayat buluyor dedi.
     İlçenin bir diğer sorunu olan mülkiyet meselesi hakkında da bilgi veren Başkan Keskin, 2B arazilerinin satışıyla ilgili yeni düzenlemeler, indirimler yapıldı. Bu ilçemiz için sevindirici bir durum. Öte yandan hisseli tapularla ilgili çözüme neredeyse yaklaştık. Bunu da halledersek ilçemiz gelişim hızına hız katacak diye konuştu.
     Keskin, ikincisi düzenlenen Uluslararası İstanbulensis Şiir Festivaliyle Sultanbeylinin kültür ve sanat ile adının anıldığını da kaydetti.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Sultanbeylide mahalle toplantıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER