Sultanbeyli 353 bin çiçekle süslendi

Sultanbeyli 353 bin çiçekle süslendi


İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli Belediyesi, ilçe genelinde yaptığı çiçeklendirme çalışmalarıyla ilçe sokaklarına 353 bin çiçek dikti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Şefliği ekipleri, çalışma kapsamında cadde ve sokaklardan mesire alanlarına, parklardan bağlantı yolları ve otobana kadar her yeri çiçeklendirdi.
     Belediye ekipleri tarafından ilçenin dört bir yanına 200 bin lale, 70 bin menekşe, 50 bin çuha ve 20 bin sümbül dikildi. Ekipler ayrıca Sultanbeylinin sembolü olan, İstanbulun adını taşıyan tek çiçek olarak dünyaca bilinen İstanbulensis Çiçeğini de unutmadı ve ilçe genelinde farklı noktalara 13 bin İstanbulensis dikti.
     Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, hayallerinin daha yeşil bir Sultanbeyli olduğunu ifade ederek, çalışmalarını bu yönde yürüttükleri aktardı.
     Keskin, Hayalimizde çevresindeki ormanlara yakışan, daha yeşil ve daha güzel bir Sultanbeyli inşa etmek var. Bu kapsamda ilçemizi hem temel sorunlarından arındırmanın gayretindeyiz hem de yaptığımız çevre düzenleme çalışmalarıyla parklarla devam eden Gölet Projesi, Aydos Kalesi restorasyonu gibi hizmetlerimizle yeni bir çehreye kavuşturmak istiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Sultanbeyli 353 bin çiçekle süslendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER