Sumbasta proje değerlendirme toplantısı yapıldı

Sumbasta proje değerlendirme toplantısı yapıldı


OSMANİYE (A.A) - Sumbasta, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından Sosyal Destek (SODES) programı çerçevesinde desteklenecek projelerle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.
     Kaymakam Selçuk Yosunkaya başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Kırpık, ilgili kurum yetkilileri ile ilçe proje ekibinde görevli öğretmenler katıldı.
     Kaymakam Yosunkaya, projeye destek veren kurum yetkililerine ve projelerin hazırlanmasında yoğun çalışan personellerine teşekkür ederek, ilçenin kalkınması ve insanları hayat seviyelerinin yükseltilmesi, bu tür projelerin hazırlanıp hayata geçirilmesi için çalışmalara ara vermeden devam edilmesi gerektiğini kaydetti.
     Toplantıda, Sosyal Destek Programı üzerinde çalışılan projelerin değerlendirilmesi yapılarak, hazırlanan 13 projenin sonuç aşamasına yaklaşıldığı, ilçenin kalkınmasına ve istihdama katkı sağlayacak daha başka nasıl projeler hazırlanabileceği konuları görüşüldü.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Sumbasta proje değerlendirme toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER