Sumbasta proje değerlendirme toplantısı yapıldı

Sumbasta proje değerlendirme toplantısı yapıldı


OSMANİYE (A.A) - Sumbasta Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından SODES programı kapsamında desteklenecek projelerle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.
     Kaymakam Selçuk Yosunkaya başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Kırpık, ilgili kurum yetkilileri ile ilçe proje ekibinde görevli öğretmenler katıldı.
     Yosunkaya, yaptığı konuşmada, projeye destek veren kurum yetkililerine ve projelerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, ilçesin kalkınması ve insanların hayat seviyelerinin yükseltilmesi yönünde bu tür projelerin hazırlanıp hayata geçirilmesi için çalışmaların ara verilmeden sürdürülmesi gerektiğini söyledi.
     Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında 1 Nisan 2013 tarihinden bugüne kadar üzerinde çalışılan projelerin değerlendirilmesinin yapıldığını belirten Yosunkaya, 13 projenin hazırlanarak sonuç aşamasına yaklaşıldığını, ilçenin kalkınmasına ve istihdama katkı sağlayacak daha başka nasıl projeler hazırlanabileceği üzerinde çalıştıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Sumbasta proje değerlendirme toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER