Süper Lotoda 21,7 milyon lira kazanan

Süper Lotoda 21,7 milyon lira kazanan talihli -Kayserili işadamının biletini yatırdığı bayinin sahibi Emel: -Para çarçur edecek birinin değil de işine yarayacak birinin eline geçse de 50-100 kişi onun aracılığıyla ekmek yese demiştim.


KAYSERİ (A.A) - Milli Piyangonun 266. haftaya ait Süper Loto çekilişinde 21 milyon 763 bin 311 lira tutarındaki büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin Kayserili olması kentte sevinç yarattı.
     Kayserili işadamının biletini yatırdığı Kocasinan ilçesindeki Volkan Süper Loto Bayii sahibi Naci Emel, AA muhabirine, haftalardır merak konusu olan talihlinin ortaya çıkarak ikramiyesini almasına sevindiğini söyledi.
     Daha önce ortaya çıkan ve avukatı aracılığıyla biletinin yıkandığını iddia eden kişiye hiç inanmadığını ifade eden Emel, Kimseyi gücendirmek istemem ama bir garibana çıksaydı deniliyor. Daha önceki açıklamalarımda da (para çarçur edecek birinin değil de işine yarayacak birinin eline geçse de 50-100 kişi onun aracılığıyla ekmek yese) demiştim. Dileğim yerine geldi. Çok mutluyum. Hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.
     Emel, Kayserili ve 55 yaşlarında bir işadamı olduğu belirtilen talihliyi hatırlamasının mümkün olmadığını ifade etti.
     Kuponun akşam saatlerinde oynandığını dile getiren Emel, şunları anlattı:
     Milli Piyango Loto Dairesi Başkanımızla görüştüğümüzde talihlinin kuponu elden oynadığını, akşama üzeri ve tam kupon oynadığını ifade etmişti. Fakat o akşam biz değil müşteriyi görmek makineden kafamızı kaldıramıyorduk. Kimseyi tanımamız mümkün değil. Hatta o akşam işyerimizin önümündeki Barış Manço Caddesinde trafik kilitlendi. Trafiği açmak için polisler müdahale etmek zorundu kaldı.
    
     -KTOdan yatırım çağrısı-
    
     Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu da talihlinin Kayserili olmasına sevindiğini belirterek, şunları söyledi:
     Talihli kardeşimiz Kayserili. Kayseriden biletini yatırmış. İstanbulda yaşıyor olabilir ama doğduğu topraklarla ödeşmesini bekliyoruz. Yaklaşık 22 milyon lirasını Kayseride sanayiye veya ticarete yatırabilir. Bu da Kayseri insanını sevindirir. Temennimiz budur.
     AA muhabirinin mikrofon uzattığı Kayserili vatandaşlar da talihli işadamının memleketine yatırım yaparak istihdam sağlamasını istediler.
     Geçtiğimiz günlerde bir vatandaş, Süper Lotoda büyük ikramiyenin kendisine çıktığını, ancak makinede yıkandığı için rakamların silindiğini iddia etmişti. Mahkemeye başvurmak isteyen vatandaşın 324 bin liralık harç parasını yatıramadığı da belirtilmişti.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel / Mustafa Yıldız / İsmail İçer
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Süper Lotoda 21,7 milyon lira kazanan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER