Suşehri Emniyet Müdürü İratçı: İlçedeki tüm

Suşehri Emniyet Müdürü İratçı: İlçedeki tüm okullarımızda gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır


SİVAS (A.A) - Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratçı, İlçedeki tüm okullarımızda gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır dedi.
     İratçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla, İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak öğrencilerin herhangi bir olayla karşılaşmaması, eğitimlerini huzur içerisinde tamamlamaları amacıyla tedbirler aldıklarını söyledi.
     İratçı, şunları kaydetti:
     Bu yıl hem yüksekokulumuzda hem de liselerde farklı uygulamalara geçtik. Her okulun bir görevlisi var. Bunun dışında her okulun günlük takip edecek görevlisi var. Bu yıl personel sayımız biraz daha fazla olduğu için böyle bir uygulamaya geçtik. Sabah 08.00den akşama kadar hangi okulun önüne giderseniz gidin, mutlaka bir veya iki görevli arkadaş var. Okullarımızın etrafında öğrencilerimize rahatsızlık verecek, kötü alışkanlıklara yöneltecek kişilere meydan vermeyecek. Kavga, gürültü, kız öğrencilere rahatsızlık verecek kişilere bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da müsaade etmeyeceğiz. Bununla ilgili gerekli tedbirlerimizi aldık. Bu yıl okullarımızı daha sık denetim altında tutacağız.
     6 olan araç sayılarını 8e çıkardıklarını ifade eden İratçı, Araç gereç olsun polis memur arkadaşlarımız olsun hiçbir sıkıntımız yok dedi.
     Milli Eğitim camiasıyla sık sık bir araya gelmelerinin, eğitimcilerin izlenimlerini ve gözlemlerini almalarının önemli olduğunu belirten İratçı, Zamanında bize bilgi vermeleri halinde ilçemizde hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehri Emniyet Müdürü İratçı: İlçedeki tüm Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER