Suşehri ilçesinden kısa kısa

Suşehri ilçesinden kısa kısa -Suşehri Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı


SİVAS (A.A) - Suşehri Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
     Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Vadi-Kab Katı Atık Birliği Toplantı Salonundaki sözleşme töreninde, belediyede görevli 44 işçinin haklarının iyileştirilmesini sağlayan toplu iş sözleşmesini imzaladıklarını belirtti.
     Sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen Sel, "Bizler de işçilerimizin işlerinde daha gayretli ve istekli çalışmalarını istiyoruz. 56 lira olan yevmiyelerine yüzde 13,8 oranında zam yapmış bulunmaktayız" dedi. Hizmet İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek ise Sele teşekkür etti. Toplu iş sözleşmesinin 1 yıl geçerli olacağı bildirildi.
    
     -"Kutlu Doğum" programı
    
     AK Parti Suşehri Kadın Kolları tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi.
     AK Parti Suşehri Kadın Kolları Başkanı Nuran Gönel, parti binasındaki programda, "Efendimizin yolunu yol edinmek dileğiyle böyle bir etkinlik gerçekleştirdik" diye konuştu.
    
     -Suşehrine alt yapı çalışmaları-
    
     Suşehrinde alt yapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, şu ana kadar ilçe merkezinde 19 kilometrelik alt yapı çalışmasının tamamlandığını söyledi. Sel, çalışmaların 3 ekiple hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Çalışmalar kapsamında yollarımızda bozulmuştur. Kısa süre içerisinde yollarda parke çalışmalarına başlayacağız" ifadelerini kullandı.
    
     -Suşehrinde hastalıklı et imha edildi-
    
     Suşehrinde, hastalıklı olduğu tespit edilen büyükbaş hayvan eti imha edildi.
     Suşehri Belediyesine ait mezbahaneye bir kasap tarafından kesilmek üzere büyükbaş hayvan getirildi. Belediye veteriner hekimlerini yaptığı kontrolde, kesimi gerçekleşen hayvanın hastalıklı olduğu tespit edildi. Bunun üzerine etler, veteriner ve zabıta ekipleri tarafından yakılarak imha edildi.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Suşehri ilçesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER