Suudi Arabistanın Najran FC takımı Boluda

Suudi Arabistanın Najran FC takımı Boluda kampa girdi -Najran FC kafilesi, 15 gün sürecek kamp çalışmalarına Boludaki bir otelde, 23 kişilik bir ekiple başladı (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Suudi Arabistanın futbol takımlarından Najran FC, 15 gün sürecek kamp çalışmaları için 23 kişilik bir ekiple Boluya geldi.
     Kampın ilk gününde düz koşu, açma-germe hareketleri yapan futbolcular, kamp süresince yeni sezona hazırlanmak için yoğun bir çalışmayla birlikte 5 hazırlık maçı yapacak.
     Boludaki kampta AA muhabirine açıklama yapan Najran FC Teknik Direktörü Miodrag Yesiç, Boluya gelmeden önce Antalyada kamp yaptıklarını ancak hava sıcaklığının artması nedeniyle Boluyu tercih ettiklerini dile getirdi.
     Yeni sezona hazırlanmak için yoğun bir şekilde çalışacaklarını ve Boluda hazırlık maçı yapmak için takım bulabileceklerini aktaran Yesiç, 23 futbolcumuzla geldik. Daha sonra da 5 futbolcumuz kampa katılacak. Hazırlık maçlarımızın tarihlerini belirledik, en kısa zamanda da rakiplerimizi de belirleyeceğiz dedi.
     Yesiç, hazırlık maçları için uygun takımların bulunması halinde futbolcularının maç için hazır hale geleceğini anlatarak, şunları söyledi:
     5, 8, 11, 15 ve 17 Temmuz tarihlerinde hazırlık maçlarımızı yapabiliriz. Uygun tarihlerde takım bulursak yapacağız. Şu anda bu takımda 3 yabancı oyuncumuz var. Teknik ekip olarak da bu takımda çalışmaya yeni başladık. Türkiyedeki tesisler güzel ve buradaki futbol her geçen gün gelişiyor. Çok sayıda yabancı transfer yapılıyor. geçen sezon bir İran takımını çalıştırıyordum ve onları da Kartepeye getirmiştim. Türkiyeyi çok seviyorum çünkü daha önce burada top oynadım şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz - Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Suudi Arabistanın Najran FC takımı Boluda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER