Tarihi camide kahvaltı

Tarihi camide kahvaltı -Diyanet İşleri Başkanlığının Sabah Namazı Buluşması projesi kapsamında tarihi Yıldırım Beyazıd Camide cemaat için kahvaltı verildi


BOLU (A.A) - Diyanet İşleri Başkanlığının Sabah Namazı Buluşması projesi kapsamında tarihi Yıldırım Beyazıd Camide cemaat için kahvaltı verildi.
     Diyanet İşleri başkanlığının Sabah Namazı Buluşması projesi kapsamında Mudurnunun tarihi Yıldırım Beyazıt Caminde hayırseverler tarafından cemaate kahvaltı ikram ediliyor.
     Sabah namazına gelen kadın ve erkeklere okunan yasin, ilahi ve duaların ardından, İlçe Müftüsü Arif Cevlek tarafından kıldırılan sabah namazından sonra, cami bölümünde hazırlanan kahvaltı ikram edildi.
     Proje hakkında AA muhabirine bilgi veren İlçe Müftüsü Arif Cevlek, Diyanet İşleri Başkanlığının uzun zamandan beri Sabah Namazı Buluşmaları adı altında bir program tertip ettiğini ifade etti.
     Cemaatin projeye yoğun bir katılım gösterdiğini belirten Cevlek, Sabah Kuran-ı Kerim okuyoruz. Peygaber efendimizin hadislerinden birini cemaat ile paylaşıyoruz. Allahın güzel isimlerini zikrediyoruz. Gönlümüzü doyuruyoruz. Sonunda bir ikram sahibi gelen cemaatimize de sabah kahvaltısı ikram ediyor. Camiden çıkarken hem gönlümüzü hem de karnımızı doyurmuş olarak mutlu bir şekilde evlere dağılıyoruz diye konuştu.
     Projenin çok anlamlı olduğunu belirten vatandaşlardan Yılmaz Okatali ise, Hep birlikte olmak, bu havayı teneffüs etmek çok güzel. Uygulama çok güzel olmuş. Bütün herkes mutlu. Namaz sonrasında kahvaltı da var. Birlikte olmak çok güzel şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: İlhami Çetin / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Tarihi camide kahvaltı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER