Tarsus Belediye Meclis toplantısı yapıldı

Tarsus Belediye Meclis toplantısı yapıldı


MERSİN (A.A) - Tarsus Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı yapıldı.
     Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapılan toplantıda daimi encümen üyeliğine Mahmut Akdemir, Şerif Ali Günakın ve Mehmet Sabırlı seçildi.
     Toplantıda, Tarsusun kardeş şehri olan Azerbaycanın Hatai kentinde Tarsus Parkının açılışına ve yine kardeş şehir Almanyanın Langen kentinde Tarsus Kleopatra kapısının açılışına katılacak meclis üyeleri belirlendi.
     Kocamaz, gündemdeki konularla ilgili yaptığı konuşmada, her zaman Tarsus ve Tarsus halkı için çalıştıklarını belirterek, kendisini eleştirenlere cevap verdi.
     Kimsenin kendisi hakkında dedikodu yapmamasını isteyen Kocamaz, şunları kaydetti:
     Bizi kendileri gibi düşünenlere benzetmesin. Biz farklı bir yapıya sahibiyiz, biz Allah rızası için, Tarsus için ve Tarsus halkı için çalıştık ve çalışıyoruz. Bir tanesi diyor ki, Burhanettin Kocamaz zengin oldu şunları yaptı, bunları yaptı Bunu 500 defa söyledim 501nci defa söylüyorum. Burhanettin Kocamazın veremeyeceği hiçbir hesap yok. Eğer adamsanız, eğer sözünüzün arkasında duruyorsanız, söylediklerinizi ispat davet ediyorum. Yalan yanlış yazanların sözlerinin arkasında, söylediklerini ispat etmeye davet ediyorum. Belediyeye gelmeseydim bugünkü servetimden 10 katını belki kazanırdım. Biz burada Allah rızası için bir mücadeleye girmiş, Tarsusu bir yerlere getirmeye çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsus Belediye Meclis toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER