Taşımalı sistemle okudu, 500 tam puan

Taşımalı sistemle okudu, 500 tam puan aldı -Konyanın Seydişehir ilçesinde taşımalı sistemle okuluna devam eden Hasan Alper Koyuncuoğlu, SBSde 500 tam puan alarak köyünün gururu oldu


KONYA (A.A) - Konyanın Seydişehir ilçesinde taşımalı sistemle okuluna devam eden Hasan Alper Koyuncuoğlu, Seviye Belirleme Sınavında aldığı 500 tam puan ile köyünün gururu oldu.
     Seydişehir ilçesine bağlı Kuran Köyünde yaşayan ve taşımalı sistemle Kesecik Belde İlköğretim Okulunda eğitim gören Koyuncuoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, başarısını düzenli kitap okumaya borçlu olduğunu söyledi.
     Koyuncuoğlu, okulunu aksatmadan derslerine düzenli bir şekilde devam ettiğini belirtti.
     Sınav sonuçları açıklandığında büyük şaşkınlık yaşadığını aktaran Koyuncuoğlu, şunları kaydetti:
     Sınavdan sonra bir iki yanlışım olur diye bekliyordum. Soruların hepsini doğru cevapladığımı öğrendiğimde çok büyük sevinç yaşadım. Sınavlara 4 ay gibi kısa bir süre kalmıştı. Ben günlük 200 soru çözüyordum. Öğretmenlerim sürekli yanımda oldu. Başarım düştüğü an bana gerekli desteği verdiler. Ailem de bana inandı ve güvendi. Onların güvenini boşa çıkarmadım.
     Anne Ayşe Koyuncuoğlu ise oğlundan böyle bir başarıyı beklediklerini dile getirdi.
     Oğlum testle yatıp, testle kalktı. Okula çok zor şartlarda gidip geldi diyen anne Koyuncuoğlu, Sonuçlar açıklanmadan önce kalbim çıkacak gibi oldu ama büyük bir sevinç yaşadık dedi.
     2 kardeşi olan Koyuncuoğlunun babasının mesleğinin çobanlık olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir : Kadriye Kasap / Mümin Altaş
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Taşımalı sistemle okudu, 500 tam puan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER