Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan AK

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan AK Partiye katıldı


KASTAMONU (A.A) - Demokrat Partiden istifa eden Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, AK Partiye katıldı.
     Arslanın AK Partiye katılım töreni, AK Parti Taşköprü ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanı Metin Çelikin katıldığı programda, üyelik başvurusu alınan Arslanın AK Parti İlçe Başkanı Fazıl Pehlivan ve parti ilçe yönetiminin aldığı kararla üyeliği kabul edildi.
     Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, görevi süresince tüm siyasi parti teşkilatları ve belediye meclis üyeleriyle hiçbir siyasi ikbal ve menfaat peşinde olmadan gece gündüz demeden el ele vererek çalıştıklarını belirterek şunları kaydetti:
     Bugün geldiğimiz noktada ise hiçbir şahsi menfaat ve nefsani duygulara kapılmadan ilçemizi daha da ileriye taşıyabilmek ve ilçe halkımın beklentisine daha iyi ve hızlı bir şekilde yanıt verebilmek için arkadaşlarımız, Meclis üyelerimiz ve ilçemiz kanaat önderleriyle yaptığımız değerlendirmeler neticesinde ülkemiz yönetimine 11 yıldır büyük bir vizyon ve enerji katan AK Partiden yapılan teklifi ilçemizin gelişimine katkı sağlayacağını düşündüğümden dolayı arkadaşlarımla birlikte kabul etmiş bulunmaktayız. Taşköprünün istikbali için doğru bulduğumuz bu kararımızı tüm ilçem ve hemşerilerim adına vermiş bulunuyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızdaki sorumluluk ve fedakarlığın ise daha fazla olacağının bilincinde olduğumuzu da bildirmek istiyorum.
    
     -Çelik: Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum
    
     AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik ise Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslanın partimize geçişi ilçe yönetim kurulunun oy birliği ile benim de katılmış olduğum toplantıda kabul edilmiştir. Bu katılımın Taşköprümüze ve partimize hayırlar getireceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum şeklinde konuştu.
    
     -Pehlivan: Taşköprümüze ve partimize hayırlı olsun
    
     AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Fazıl Pehlivan da AK Partinin vizyonu ve misyonu yönünde siyaset yapmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirterek, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslanın AK Parti saflarına katılmasının Taşköprümüze ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.
     Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ile Belediye Meclis üyeleri Mustafa Balcıoğlu ve Yılmaz Korkmazerin de AK Partiye üyeliği gerçekleşti.
    
     Muhabir: Mehmet Tuğcu
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan AK Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER