Taşlıçayda mesleki eğitim semineri

Taşlıçayda mesleki eğitim semineri


AĞRI (A.A) - Ağrının Taşlıçay İlçesinde öğretmenlere mesleki eğitim semineri düzenlendi.
     Taşlıçay İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Tunç, yaptığı açıklamada, eğitim seminerlerinin Taşlıçay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, Yavuz Selim İlköğretim Okulu, Balık Gölü İlköğretim Okulu ile Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okullarında verildiğini söyledi.
     Seminerde okul olgunluğu, sosyal bilimlerde problem çözme, müzakereci öğrenci, öğretmenlik mesleği gibi konuların ele alındığını belirten Tunç, şöyle konuştu:
     Bakanlık üst düzey yöneticileri ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilen seminerlerde, eğitim sisteminin yeniden yapılandırılması, 4+4+4ün uygulanma esasları, bilişim teknolojilerinin eğitim sistemine etkisi, FATİH Projesi ve sınıfta pozitif davranışların yönetimi de anlatıldı. Eğitimler uzaktan eğitim-video, konferans öğrenme ve öğretme yaklaşımıyla internet üzerinden yapıldı. Eğitimler kapsamında yapılan sunumlar, MEBin Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü stüdyoları kullanılarak hazırlandı.
     Tunç, ayrıca düzenlenen seminerde ilköğretim birinci sınıflarda görev alacak öğretmenlere ise kendi alanlarında özel eğitimlerin verildiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Hüseyin Yıldız / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Taşlıçayda mesleki eğitim semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER