Taşovada Özel Eğitim Kurumları Toplantısı yapıldı

Taşovada Özel Eğitim Kurumları Toplantısı yapıldı


AMASYA (A.A) - Amasyanın Taşova ilçesinde Özel Eğitim Kurumları Toplantısı yapıldı.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde faaliyet gösteren özel öğretim kurumlarının kurucu, yönetici ve eğitim personeline yönelik düzenlediği toplantıda, özel eğitim kurumlarının daha düzenli olması için yapılması gerekenler anlatılarak sorunlar ve çözüm yolları ele alındı.
     Taşova Yatılı İlköğretim Okulu toplantı Salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ar, Taşova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hamit Akkoyunlu, Merzifon İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İhsan Üçok, Gümüş Hacıköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Tekin ve il genelinde bulunan özel öğretim kurumlarının kurucu, yönetici ve eğitim personelleri katıldı.
     Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ar, şunları söyledi:
     Sizler bizim için son derece önemlisiniz. Ancak var olan sıkıntıların aşılması için bir çaba içinde olmalıyız. Siz üzerinize düşeni yapın, biz de size yardım konusunda elimizden ne geliyorsa yapalım. Pek fazla problemimiz yok ve bu konuda birçok ilden daha iyi durumdayız. Şu an Amasya genelinde toplam 63 özel öğretim kurumunda 433 derslik, 593 öğretmen ile 11 bin 606 öğrenciye hizmet verilmektedir. Sizler birer ticari bir kurum değilsiniz, birer eğitim kurumusunuz.
     Arın konuşmasının ardından İl Milli Eğitim eğitmenleri tarafından rehabilitasyon merkezleri, motorlu taşıtlar sürücü kursları ve dershanelerinin kurucuları, yöneticiler ve eğitim kurumlarına kurumlarla ilgili modüllerin kullanımı tanıtıldı. Daha sonra toplantıda tespit edilen sorunlarda çözüm yolları arandı.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Taşovada Özel Eğitim Kurumları Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER