Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov, Bursaya geliyor

Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov, Bursaya geliyor -OİB tarafından Tataristan ile ticaret ve yatırım konularında düzenlenecek foruma Minnihanovun da katılacağı bildirildi


BURSA (A.A) - Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından Tataristan ile ticaret ve yatırım konularında forum düzenleneceği ve foruma Tataristan Cumhurbaşkanı Rustem Minnihanovun da katılacağı bildirildi.
     OİBden yapılan yazılı açıklamaya göre, 4-6 Ekim tarihlerinde Bursa Hilton Otelde Türkiye-Tataristan Otomotiv Ticaret ve Yatırım İşbirliği Forumu düzenlenecek.
     Tataristanlı iş adamlarının katılacağı foruma, Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov da iştirak edecek. Türk tarafından Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Severin de katılacağı forumda, karşılıklı ekonomik iş birliği imkanları ele alınacak.
     4 Ekim Perşembe günü gelecek Tataristan heyeti, 5 Ekimde Bursada Organize Sanayi Bölgesinde birkaç firmayı ziyaret edecek. Aynı gün OİB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde incelemelerini sürdürecek heyet, 6 Ekimde Hilton Otelide foruma katılacak.
     Forum sonrasında düzenlenecek ikili iş görüşmelerinde OİB üyesi iş adamları ile Tataristandan gelen iş adamları arasında iş birliği imkanları değerlendirilecek. Heyet aynı gün akşam saatlerinde Bursadan ayrılacak.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov, Bursaya geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER