Tatvanda Bir Şans Verin Bin Hayat

Tatvanda Bir Şans Verin Bin Hayat Kurtulsun projesi


BİTLİS (A.A) - Tatvan Gençlik Kulübü Derneğince hazırlanan Bir Şans Verin Bin Hayat Kurtulsun - 2 adlı SODES projesi hayata geçti.
     Tatvan Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Zafer Aygül, yaptığı açıklamada, bu proje kapsamında, 76 gencin gitar, tiyatro, web ve grafik tasarım kursu eğitimi almaya başladığını söyledi.
     Bu kursta başarılı olan gençleri, Türkiye gezisine göndereceklerini ifade eden Aygül, şöyle konuştu:
     Başkanlığın yanı sıra gençlik kulübünde 4 yıl gitar eğitmenliği yaptım. Çok meşakkatli ve elzem süreçlerden geçerek bugünlere geldik. Anlımızın akıyla, pırlanta gibi gençlerimizle, kültür ve sanat alanında, kitap ve giyim kampanyaları, köy okullarında tiyatro etkinlikleri, müzik kursları, resmi ve özel günlerde konserler, Türkiye çapında tarihi ve kültürel geziler düzenleyerek, çok büyük bir gençlik kulübü haline geldik. Bu projemizde de yine bize imkan sağlayan ve gençlere şans veren büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum. İyiliğin bıraktığı boşluğu kötülük doldurur. Zamanını verimli bir şekilde değerlendiremeyen insan, art niyetlilerin hedefi haline gelir. Biz de bu nedenle projemizi hazırladık ve SODESten kabul edildi.
     Aygül, önceki yıl uygulanan projeyle 161 gencin gitar, bağlama, tiyatro, İngilizce ve satranç kurslarına katıldığını ve bu kurslarda başarılı olan 30 gencin Nevşehirdeki peri bacalarını, Mevlana Türbesini gezerek, Antalyada Kaş Tiyatro Festivaline katıldığını anımsattı.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvanda Bir Şans Verin Bin Hayat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER