Tatvanda huzur toplantısı yapıldı

Tatvanda huzur toplantısı yapıldı


BİTLİS (A.A) - Tatvan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin projesi kapsamında, ilçede huzur toplantısı düzenlendi.
     Tatvan Fatih Mahallesindeki Taziye Evinde yapılan toplantıda, kurum amirleri, Fatih, Dumlupınar, Pınarbaşı ve Esentepe mahalle sakinlerinin problemlerini dinledi.
     Toplantıya katılan Kaymakam Murat Erkan, ilçedeki problemlerin çözümü için mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.
     Problemlerin, ilgili kurum amirleri tarafından not alındığını ifade eden Erkan, sorunların çözüm yollarının vatandaşa yazılı olarak bildirileceğini belirtti.
     Huzur toplantılarıyla vatandaşın kendini daha iyi ifade ettiğini bildiren Erkan, şöyle konuştu:
     Toplantıda mahallelerde biriken çöpler, bozuk yollar, sağlık, elektrik ve hırsızlık konularında da ciddi sıkıntıların yaşandığı dile getirildi. Toplantıya katılan okul temsilcisi öğrencilerse spor malzemesi, saha ve kütüphane için kitap talebinde bulundu. Okul çevresinde dolaşan bazı kişilerin kendilerini rahatsız etmesinden yakınan öğrenciler, güvenlik önlemlerinin alınmasını istedi.
     Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Başer, Milli Eğitim Müdürü Mahfuz Bayar, İlçe Müftüsü Sebhetullah Kızılşah, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Beşir Avis, Nüfus Müdürü Kamil Karasu, TEDAŞ İşletme Başmühendisi Rahmetullah Kaya katıldı.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvanda huzur toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER