Diyarbakır Erganispor, yarıştan kopmak istemiyor

Diyarbakır Erganispor, yarıştan kopmak istemiyor


DİYARBAKIR (A.A) - Bölgesel Amatör Ligi 2. Grup takımlarından Erganisporun basın sözcüsü Süleyman Kızan, Gercüş Bağlarspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.
     Kızan, yaptığı açıklamada, zor bir süreçten geçtiklerini ancak şampiyonluk yarışını sonuna kadar sürdüreceklerini belirtti. Ligin bitimine sayılı haftalar kaldığına değinen Kızan, Biz önce kalan 4 maçımızı kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Eğer her şey istediğimiz gibi giderse şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf olacağız. Pazar günü yapılacak maçta Bağlar Gercüşsporu mutlaka yeneceğiz. Sakat ve cezalımız yok. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçımızı 3 puanla sonuçlandıracağız dedi.
     Oynanmayan Yeni Diyarbakırspor, Hakkari Zapspor maçına da değinen Kızan, şöyle konuştu:
     26 Mart 2013 salı günü Diyarbakırda oynanması gereken ancak, yönetici bulunmadığı için oynatılmayan Yeni Diyarbakırspor, Hakkari Zapspor karşılaşması için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvurduk. Lig maçı oynamak için 600 kilometre yol gelen ve karşılaşma gününe kadar yöneticisi bulunan Hakkari Zapsporun her ne hikmetse, müsabaka sırasında eseme listesine imza atacak yöneticisi bulunamıyor. Otel kayıtlarında yönetici ismi bulunduğunu öğrendiğimiz Yeni Diyarbakırspor, Hakkari Zapspor maçı için önemli girişimlerde bulunduk. Bu konun araştırılması ve gerekenlerin yapılmasını bekliyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Çakan / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Diyarbakır Erganispor, yarıştan kopmak istemiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER