Tatvandaki işyerleri denetlendi

Tatvandaki işyerleri denetlendi


BİTLİS (A.A) - Tatvan Belediyesi zabıta ekipleri, sağlıklı ve nitelikli hizmet sunulması için ilçedeki işyerlerini denetledi.
     Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok, yaptığı açıklamada, ekiplerin denetimlerde işyerlerinin hizmet alanları, temizlik, işletme ruhsatları, personel hizmeti ve güvencesine dikkat ettiğini söyledi.
     İlçedeki iş yerlerinin denetimine devam edeceklerini ifade eden Ok, şöyle konuştu:
     Tatvan Belediyesi Halk Sağlığı Merkezinin organize ettiği Sağlıklı Kent, Sağlıklı Toplum, Sağlıklı Yaşam projesi kapsamında, çalışmalarımız devam ediyor. Sağlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla işyerlerini denetliyoruz. İşyerlerini Sağlık İşleri Müdürlüğümüz ve zabıtalarımızdan oluşturduğumuz ekip denetliyor. İşyeri sahiplerine uyulması gereken kurallar anlatılıyor ve bu konuda broşür dağıtıyoruz. İşyerlerinin daha sağlıklı, nitelikli ve çevreyi kirletmeden yapılması gereken kurallar çerçevesinde hizmet vermelerini bekliyoruz.
     Ayrıca Tatvanın hızla büyüyerek geliştiğini kaydeden Ok, belediye olarak halkın daha sağlıklı ve güzel bir kentte yaşaması için faaliyetlerini hayata geçirdiklerini belirtti.
     Ok, Kaldırımları işgal eden seyyar satıcılardan dolayı belediyeye şikayet geliyordu. Bu sorun belediyelerin en büyük sorunu. Bu durum ekiplerimizi ciddi anlamda zorluyor. Ancak aldığımız kararla seyyar satıcıları cadde üzerinde kaldırma faaliyetimizi kararlılıkla yürütüyoruz. Seyyar satıcılarımız için yeni alanlar açmayı hedefliyoruz dedi.
     Tatvan Belediyesi ve Halk Sağlığı Merkezi Hekimi Dr. Fatih Şanlı ise, denetlenen işyerlerinin eksikliklerini not aldıklarını, sahiplerini uyardıklarını belirterek, eksikliklerin bir an önce giderilmesi gerektiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvandaki işyerleri denetlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER